pondělí 26. března 2012

Where is my mind...


Máte rádi hudbu? Koncerty? Já úplně nejvíc. Snažím se podporovat kvalitní českou hudbu, protože si myslím že tady taková skutečně je, jenom je potřeba ji najít. Včera jsem po kratší pauze byla zase na koncertě, tentokrát britský umělec Duke Special, který byl tak výborný, až mě to samotnou překvapilo!


Z fotky může působit pološíleným dojmem, ale získal si mě během první skladby svým mile lidským projevem a bezprostředním vystupováním. A hlavně výbornou a nenapodobitelnou hudbou!


Nejvíc nejradši chodím na koncerty do mého oblíbeného klubu ve Valašském Meziříčí. Vždycky je tam báječná atmosféra, většinou tam narazím na stejné lidi a vždycky to skončí závěrečným jamem všech muzikantů, kteří šli náhodou kolem, trvajícím až do brzkých ranních hodin a je to prostě nejlepší! Je fakt, že občas to končí taky parádní ostudou a těžkým ránem. Každopádně, když začne jam, tak skutečně nevím where is my mind, protože si užívám čistou radost z hudby a přítomnost přátel. Vypnu všechny starosti, dopiju poslední skleničku vína (abych si na to došla pro další) dám si cígo (přestože normálně nekouřím) a nechám na sebe působit sílu okamžiku. Magic! Co vy? Znáte to? Nebo máte tyhle stavy při nějaké jiné zábavě?


A nakonec jediná moje alespoň trochu použitelná fotka ze včera. Jak vidíte zavřeli jsme to tam zodpovědně. :D (+ jen pro vaši informaci, takto vypadám, když toho vypiju tolik, že bych na druhý den určitě neměla řídit! :D)


3 komentáře:

  1. tak teda nevím jak si tu poslední fotku vyložit :D
    buď je ten člověk tak ošklivý, že si tu fotku nemohla zveřejnit;
    nebo tě tak prudil, žes hledala nějaké kluky aby tě zachránili;
    nebo nevím... :D

    OdpovědětVymazat
  2. J. Dekuji!!!
    WTF RANDOM!!!!!!!!!!!!!!!!! Co to ma byt jako :D vysvetleni je proste, nevedela sem jestli by kamosovi nevadilo mit vyvesenou fotku na webu, tak jsem to vyresila timto zpusobem!

    OdpovědětVymazat